Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Căutarea Dvs. nu a întors nici un rezultat!
Vă rugăm schimbați parametrii de cautare și incercați din nou!
Pentru o ofertă personalizată, puteți completa formularul din dreapta jos!

Descriere

Complexul de recuperare medicala Vraja Marii din Eforie Sud se numara printre cele mai moderne unitati de acest gen din Romania. Este situat in vecinatatea marii, la 100 m distanta si la 5 minute de mers pana la plaja. Complexul este deschis pe intreaga perioada a anului si asigura baza de tratament de specialitate la standarde europene, in 5 locatii de cazare: Flacara, Marea Neagra, Victoria, Republica, Siret. Facilitati complex: cazarea in Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii se face in 137 de paturi. Acestea se afla in cinci pavilioane cu conditii de cazare confort hotelier. Toate se afla in cadrul aceluiasi complex, impreuna cu baza de tratament, restaurant, terasa, sala de recreere cu masa de biliard, piscina in aer liber si gradina. Facilitati camere: grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, minibar, TV, wi-fi în spatiile publice. In receptie se asigura telefon, fax, internet, seif. Unitatea de cazare dispune de incalzire si este deschisa tot anul.
Complexul de recuperare medicala Vraja Marii din Eforie Sud se numara printre cele mai moderne unitati de acest gen din Romania. Este situat in vecinatatea marii, la 100 m distanta si la 5 minute de mers pana la plaja. Complexul este deschis pe intreaga perioada a anului si asigura baza de tratament de specialitate la standarde europene, in 5 locatii de cazare: Flacara, Marea Neagra, Victoria, Republica, Siret. Facilitati complex: cazarea in Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii se face in 137 de paturi. Acestea se afla in cinci pavilioane cu conditii de cazare confort hotelier. Toate se afla in cadrul aceluiasi complex, impreuna cu baza de tratament, restaurant, terasa, sala de recreere cu masa de biliard, piscina in aer liber si gradina. Facilitati camere: grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, minibar, TV, wi-fi in spatiile publice. In receptie se asigura telefon, fax, internet, seif. Unitatea de cazare dispune de incalzire si este deschisa tot anul.
Descriere camere:
grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, minibar, TV, wi-fi în spatiile publice. In receptie se asigura telefon, fax, internet, seif. Unitatea de cazare dispune de incalzire si este deschisa tot anul.
Descriere facilitati:
cazarea in Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii se face in 137 de paturi. Acestea se afla in cinci pavilioane cu conditii de cazare confort hotelier. Toate se afla in cadrul aceluiasi complex, impreuna cu baza de tratament, restaurant, terasa, sala de recreere cu masa de biliard, piscina in aer liber si gradina.
Locatie:
Complexul de recuperare medicala Vraja Marii din Eforie Sud se numara printre cele mai moderne unitati de acest gen din Romania. Este situat in vecinatatea marii, la 100 m distanta si la 5 minute de mers pana la plaja. Complexul este deschis pe intreaga perioada a anului si asigura baza de tratament de specialitate la standarde europene, in 5 locatii de cazare: Flacara, Marea Neagra, Victoria, Republica, Siret.

Facilitati

Restaurant
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Dus in camera
Baza de tratament
Piscina in aer liber
Baie proprie
Televiziune prin cablu/satelit
Telefon
Internet wireless gratuit
Sistem central de incalzire
Gradina

Locatie